Sep 14, 2006 - اکثر روغن های گیاهی مایع مقدار بسیار کمی اسید چرب اشباع و به ندرت ایزومرهای ترانس دارند، در حالی که روغن های جامد حاوی مقدار زیادی چربی اشباع و ...
روغن جامد از چربیهای گیاهی و غیراشباعی بدست آمده است که در ابتدا به صورت مایع هستند این روغن مایع در فرآیند هیدروژناسیون به صورت جامد در می آید. هیدروژنه کردن ...
Sep 29, 2015 - روغن های مایع مانند روغن زیتون چه مزّیتی نسبت به روغن های جامد دارند؟ قهوه از چه مخلوطی به دست آمده است ؟ در بازار دو نوع قهوه وجود دارد که بنام قهوه سبز ...
Sep 21, 2014 - روغن های مایع مانند روغن زیتون چه مزیتی نسبت به روغن های جامد دارد؟ اکثر روغن های گیاهی مایع مقدار بسیار کمی اسید چرب اشباع و به ندرت ایزومرهای ...
روغن مایع و روغن مایع بهتر است یا جامد یا روغن نباتی یا روغن زیتون و بهترین ... آن ها در میان غذاها نسبت به روغن های جامد دوچندان می شود از این رو بهتر است مصرف ان ها را ...
Sep 24, 2010 - روغنی که بدین گونه به دست آمد یک روغن گیاهی مایع ، بدون کلسترول وسرشار از اسیدهای چرب ... مزیت روغنهای مایع نسبت به روغنهای جامد در چیست ؟
Nov 16, 2008 - علّت مایع بودن یا جامد بودن بستگی به اشباع بودن ملکول روغن دارد. روغنهای مایع را روغنهای اشباع نشده مینامند چون در ترکیب آنها اتم هیدروژن نسبت به ...
Jul 9, 2014 - برای استفاده خانگی کدام روغن بهتر است,:این روزها بسیاری از ما با شنیدن ... از آنجا که روغنهای مایع گیاهی نسبت به روغنهای جامد برتری دارند و از نظر سلامت هم ... به نسبت هزینه اضافهتری که بابت خریدشان پرداخت میشود، مزیت خاصی ...
لذا به جای استفاده از روغن های نباتی جامد و مایع ، از روغن های حیوانی ؛ روغن محلی (یا ... رو میفروشم ،روغن حیوانی بسیار مرغوب،روغن حیوانی قیمتش نسبت به بقیه روغن ...
Jun 28, 2009 - آیا می دانید از چه روغن هایی برای پخت و طبخ غذا باید استفاده کرد؟آیا این روغن های اگر به صورت جامد باشند کمتر ضرر دارند یا به صورت مایع؟